dimecres, 6 de maig de 2015

II Senderisme fotogràfic

El passat dissabte dia 18 d'Abril es va dur a terme la 2na edició de Senderisme fotogràfic.

L'any passat vam encetar aquesta sortida senderista en el marc de la setmana cultural de Móra d'Ebre. La sortida estava enfocada a la primavera i consistia en fer una ruta assequible per a tots els públics durant la qual un fotograf, en +Patxi Fotògraf , ens donava consells i unes pautes a seguir per poder fotografiar la primavera. (mira la crònica en el post: Senderisme fotogràfic)

Aquest any, l'activitat també es va dur a terme amb motiu de la Setmana Cultural de Móra d'Ebre, i el Senderisme Fotogràfic va seguir amb la seva tònica: aprendre a treure profit la teva màquina de fotografiar mentre gaudeixes d'una ruta de senderisme pel terme. Aquest cop el tema escollit va ser la posta de sol.

Així doncs, el dissabte passat, juntament amb un grup de fotògrafs assedegats de postes de sols i amb ganes de disparar la càmera, vam iniciar el II Senderisme Fotogràfic pujant a la Picossa.

A dalt al cim, després d'una explicació d'en Patxi i uns quants consells, vam poder gaudir de la posta de sol, això si, darrere de l'objectiu.

El sol es va pondre ràpid, i sense ni adonar-nos-en, atrafegats amb els diafragmes i el temps d'obturació, el cel es va anar enfosquint. Així es va fer hora de baixar de la Picossa, vam treure les llanternes de la butxaca i vam iniciar el descens, gaudint de la ruta que, ja en negra nit, ens va permetre experimentar el que és una ruta de senderisme nocturn. En arribar a Sant Jeroni, en Patxi ens va donar uns ultims consells d'edició fotogràfica, i, després d'un animat intercanvi d'impresions, ens vam despedir.


Aquí us deixem algunes de les fotos que vam fer de la posta de sol

foto de Dayna


Foto de Joaquin Maza

foto de Alba Balsells

Foto de Eloi Balsells

Foto de Patxi

Més fotos a l'Album del facebook: II Senderisme fotografic: Posta de sol a la picossa

Cap comentari:

Publica un comentari