dimecres, 22 d’abril de 2015

Piraguada d'Inici de Temporada

La Setmana Santa va passant, i a Enblau, anem realitzant les activitats marcades al calendari. El passat diumenge 12 d'Abril vam realitzar la primera Piraguada Inici de tTemporada, entre Vinebre i Móra d'Ebre.
Piraguada inici de temporada


El dia va ser tapat, els núvols no van deixar acabar de sortir el sol. Però això no va arronsar els participants que, valents, van agafar l'aventura amb decisió i van enfilar riu Ebre avall sense cap mena de por. Fins i tot, un d'ells, en un valent acte de total despreci pel fred, va decidir prendre un "relaxant bany" al mig del riu.

Quan els piragüistes van arribar a Garcia, van poder degustar les pizzes que els esperaven per esmorzar. Bé, Més que degustar-les, podríem dir que van devorar-les. Ja que, a més de que eren molt bones, després de l'exercici físic entraven molt bé.
Piraguada inici de temporada, pizza
MMMM... que bona que estava!

La pizza va donar prou força per emprendre l'últim tram de camí fins a Móra d'Ebre. Abans d'arribar-hi, però, vam poder gaudir de la desembocadura del riu Siurana en tota la seva esplendor i també de l'illa de Subarrec, on vam passar pel seu galatxo. Relaxadament. Admirant els paisatges que ens regalava i meravellant-nos amb les aus que passaven en aquell moment.
piraguada inici de temporada, subarrec
passant pel galatxo de l'illa de Subarrec