dimarts, 21 d’abril de 2015

Kayak & Memory

Navega la Batalla de l'Ebre. Navega entre històries, entre records. Navega pels paisatges que donen forma a les Terres de l'Ebre i a la seva història. Vine amb nosaltres al Kayak & Memory, vine a conèixer la batalla de l'Ebre de la mà dels nostres companys de Terra enllà. Prepara't per una experiència inoblidable!

cartell digital del Kayak and Memory


El proper diumenge dia 26 d'abril tindrà lloc a Móra d'Ebre el Kayak & Memory, una ruta a peu i en caiac per alguns dels escenaris de la batalla de l'Ebre.
La ruta començarà a la zona de l'Aubadera, a Móra d'Ebre, on la Maite i l'Andreu de Terra Enllà encetaran la ruta amb un primer guiatge a peu que ens transportarà en el temps fins a la batalla de l'Ebre.

A continuació, i després d'ensenyar les quatre nocions bàsiques per poder anar amb la piragua, continuarem la ruta pel riu. Durant el trajecte, anirem fent parades en punts clau, on tornarem a viatjar fins els temps de la Batalla de l'Ebre.

Un cop arribem a Miravet, continuarem a peu per conèixer el poble des del punt de vista d'aquesta batalla i per recordar la figura del miravetà Roc Llop, deportat als camps nazis de Mauthausen-Gusen.

sortida en piragua des de Móra d'Ebre. Kayak and Memory

Kayak & Memory

  • Preu: 20€ per a les 8 primeres inscripcions, 26€ per les següents
  • Activitat: Ruta a peu i en caiac des de Móra d'Ebre fins a Miravet
  • Hora d'inici: 9,30 a la zona de l'Aubadera de Móra d'Ebre
  • Hora d'acabament prevista: 13,30
  • Més informació i inscripcions a: