diumenge, 22 de març de 2015

I #monapiraguada

A Enblau ens agrada molt anar en piragua. Ens agrada moltissim! I sempre busquem alguna excusa per poder-hi anar, qualsevol petita excusa ens val. I sabem que a vosaltres també us agrada, i que també busqueu petites excuses per poder gaudir de l'Ebre, oi? Doncs bé, per això enguany ens hem tret de la màniga una nova, fantàstica i dolça excusa: la primera edició de la #monapiraguada! Estem de sort companys!

cartell de la I Monopiraguada

Que és la #monapiraguada?


Com ja hem dit, es tracta d'una nova excusa per poder gaudir de l'Ebre en piragua i, molt important, amb la família i/o els amics. Sabem que el dia de la mona qui més qui menys surt de casa per anar a menjar aquest dolç regal dels padrins al camp, a la platja o a la muntanya. I perquè no fer-ho al riu? Enblau hem decidit declarar-nos padrins vostres per una estona i us proposem un dia de la mona diferent als que heu gaudit fins ara i que, a més, us permetrà anar a explicar-ho a tothom a l'hora de dinar. 

La idea és fer una ruta curta, d'una horeta, que ens portarà de Garcia fins a Móra d'Ebre, un tram de gran bellesa i poca dificultat, i acabar menjant la mona que us portarem a la zona de l'Aubadera de Móra d'Ebre. Aquest tram ens permet no haver de matinar gaire i no acabar massa tard, de manera que és adequat i recomanable per tothom, grans i petits. Us hi animeu?

El planning de la #monapiraguada

 

Aquest dia 6 d'Abril, dilluns de Pascua, farem la ruta de Garcia a Móra d'Ebre, que dura una hora, cosa que ens permet no haver de matinar tant. Ja sabem que en activitats d'aquest tipus, els horaris sempre són aproximats, però més o menys seran els següents:

- 9:30h Ens trobem a la zona del Nàutic de Móra d'Ebre i sortim cap a Garcia en cotxe
- 10:30h Comencem la ruta en piragua des de Garcia, després de les explicacions del monitor
- 11:30h/12:00h Arribem a Móra d'Ebre, estirem les cames i recuperem energies menjant la mona que us portarem

Quan acabem la ruta, Enblau ens encarregarem que pugueu recuperar els cotxes que s'hauran quedat a Garcia.

I com m'apunto a la #monapiraguada?

 

És ben senzill. Posa't en contacte amb nosaltres per telèfon al numero 665 320 828, o bé envia'ns un mail a info@enblau.cat amb les següents dades:

- Nom
- Adreça electrònica
- Telèfon
- Numero de places
- Tipus de caiac (doble o individual)

Nosaltres et contestarem amb la resta d'instruccions per formalitzar la reserva.

El preu de l'activitat és de nomes 15€ per persona, i teniu temps d'apuntar-vos fins el dia 4 d'abril. No us ho podeu perdre!

Per tal que l'activitat no esdevingui multitudinària i puguem gaudir millor de l'Ebre, el nombre de places serà limitat, i es donaran per ordre d'inscripció.

Per a més informació, truca al 665 320 828, envia un mail a info@enblau.cat o visita la web

Para leer en castellano, click aqui!