dijous, 26 de febrer de 2015

Lloga la teva motxilla porta-nadons

Moltes vegades, mares i pares ens tirem enrere a l’hora d’anar d’excursió, ja que el nostre nadó encara és massa petit per caminar o per aguantar tota una excursió, i tampoc volem o podem comprar una motxilla porta-nadons, perquè creiem que no la farem servir suficientment per amortitzar-la. Ara ja no cal que deixeu perdre la oportunitat de gaudir d’una magnífica excursió amb el vostre fill, perquè a Enblau us oferim la possibilitat de llogar una còmoda motxilla porta-nadons, tant si veniu en una excursió amb nosaltres com si voleu fer una ruta pel vostre compte.

Disposem de dos models de motxilla, només heu d’escollir la que millor s’adapti a vosaltres i al vostre petit/a:

- Motxilla porta-nadons “Manduca”:


motxilla porta-nadons ergonòmicaEs tracta d’una motxilla molt adaptable al nen i a la seva edat, pràcticament des del naixement i fins que pesa uns 20kg. Es pot dur tant al davant com a l’esquena, i el nen va en contacte amb qui el porta. Nosaltres la recomanem per nadons molt petits, que encara no s’aguanten asseguts, cas en que el duríem al davant, i per nens ja més grans que volen caminar gran

part de l’excursió, però que en cansar-se demanen una estona de coll, cas en que el podrem dur a l’esquena. No és una motxilla per fer rutes llargues o més complicades, però és perfecta per rutes senzilles i més familiars.


- Motxilla porta-nadons amb estructura:


Adequada per nens que ja s’aguanten asseguts tot sols, i fins que pesen aproximadament uns 15 kg. Es tracta d’una motxilla pensada per fer excursions més llargues o exigents (sempre que el portejador aguanti) i disposa de nombroses butxaques per portar el que necessitem, a més de para-sol i funda paravents i impermeable.

Motxilla porta-nadons amb estructura en una ruta

Les dues motxilles són molt regulables al portejador i al bebè. La motxilla amb estructura és la que està pensada exclusivament per la pràctica esportiva, de manera que serà la millor opció a tenir en compte, però la “Manduca” ens pot donar solució en molts casos.


Si esteu interessats en llogar una d’aquestes motxilles, poseu-vos en contacte amb nosaltres, estarem encantats de resoldre qualsevol dubte que tingueu i aconsellar-vos!


Per més informació, cliqueu al següent enllaç: Lloguer de motxilla porta-nadons
Para ver este post en castellano clica en el siguiente enlace: Alquila tu mochila porta-bebés