dimecres, 19 de novembre de 2014

Descobreix la Ribera d'Ebre. Cardó

font de l'Argilagà a Cardó
Font de l'Argilagà
Ja fa temps que el consell comarcal de la Ribera d'Ebre organitza unes sortides dirigides al sector dels serveis turístics i de la industria agroalimentària per conèixer millor les possibilitats de la comarca, i així, poder crear vincles entre les empreses que hi participen.

Nosaltres ja vam participar fa temps per explicar la nostra feina al riu i donar a conèixer una mica millor les activitats que oferim al seu entorn.

Aquesta vegada, però, la visita estava centrada en la població de Rasquera, on es van poder visitar les instal·lacions del Forn Benaiges i la formatgeria Laura, que elabora formatges artesans amb llet de cabra.

Després d'aquestes interessants visites, vam pujar a Cardó, on Enblau teniem una ruta curta preparada per concloure la jornada. Però abans d'emprendre la caminada, en Vicens Ayan de Tarvitur, ens va donar una explicació històrica magistral sobre l'entorn de Cardó, els Carmelites Descalços i el balneari.

Acabada la lliçó d'història, vam començar la ruta, que ens va portar a veure l'emblemàtica Ermita de la Columna, però també altres racons interessants com la font de l'Argilagar i les ermites de Sant Onofre i de Sant Jeroni. La gent va quedar encantada dels paratges que amaga la Vall de Cardó, i és que Cardó és un indret especial que sempre impressiona al seu visitant.

Ermita de sant Onofre a Cardó
Ermita de sant Onofre

Més sobre Cardó a:

Para leer en castellano, click aqui!