dimarts, 30 de setembre de 2014

50é dia del camí de muntanya

50é dia del camí de muntanya 26 d'octubre 2014Aquest any, Enblau col·labora amb el camí de muntanya de la quarta vegueria que, a més a més, resulta ser el 50 aniversari d'aquesta festa del senderisme.

El camí de muntanya

El camí de muntanya és una festa anual organitzada cada any per una entitat excursionista diferent. Cada edició pretén recuperar un camí que amb el temps s'ha perdut a causa de no ser utilitzat. L'entitat que organitza l'esdeveniment s'encarrega de fer les tasques de condicionament del camí, així com de la festa que es fa el dia de l'estrena.

50é dia del camí de muntanya

Aquest any és el 50é dia del camí de muntanya i l'entitat encarregada de dur-lo a terme és l'agrupació excursionista "La Picossa" de Móra d'Ebre, que ja ha recuperat 8km. de camins de Cardó que fa 50 anys que s'havien perdut. Gràcies a la feina ben feta, ara hi ha racons de Cardó oblidats que tornen a estar a l'abast dels més curiosos senderistes. La Cova Lluminosa, l'Ermita Cremada, La Foradada i molts altres indrets de Cardó són els que podreu gaudir si veniu al dia del camí de muntanya.

col·locant un pal indicador pel 50é dia del camí de muntanyaEnblau i el dia del camí de muntanya

A Enblau no ens hem volgut perdre l'oportunitat de col·laborar en un acte tan important per recuperar l'historia i el patrimoni de les nostres terres. Netejar camí, senyalitzar, organitzar... hem ajudat amb tot el que hem pogut per fer possible aquest dia tan especial pel món del senderisme.

Vine al 50é dia del camí de muntanya

L'acte tindrà lloc el dia 26 d'octubre i la participació serà totalment gratuïta, només et demanem que si vols venir t'inscriguis per facilitar una mica més l'organització. En el següent enllaç hi tens tota la informació necessària per poder assistir-hi: 50é dia del camí de muntanya