divendres, 8 d’agost de 2014

III Navega amb nosaltres

Ja tenim aquí la III Navega amb Nosaltres

Des del primer any de la nostra existència, per festes majors de Móra d'Ebre, Enblau posa les seues piragües a l'abast de tothom que hi vulgui pujar i fer un tast del que és navegar per l'Ebre.

La Navega amb Nosaltres arriba ja a la seua tercera edició i any rere any més gent ha pogut saber el que se sent navegant amb un caiac just davant de la façana fluvial de Móra d'Ebre, una de les més boniques que hi ha a l'Ebre català.


El primer any que vam inaugurar la Navega amb Nosaltres, ens pensàvem que els que més vindrien serien nens. En certa manera així va ser, però molts d'ells anaven acompanyats dels seus pares o germans grans que, al final, també s'hi aventuraven. Si no ho feien, es quedaven a vigilar els moviments dels seus fills mentre prenien alguna cosa fresqueta a la terrassa del Club Nàutic.

També va tenir èxit amb la gent jove, que sense pensar-se-ho dos vegades entraven a l'aigua i es feien els amos del riu.

Aquest any esperem tenir tant o més èxit que els altres anys, la veritat és que ens morim de ganes de que arribi el dia!

L'activitat està programada pel dia 30 d'Agost a partir de les 10h a la zona del Nàutic de Móra d'Ebre

Per més informació pots entrar al següent enllaç:

Vine a Navegar amb nosaltres!!

Para leer en castellano, click aquí!