divendres, 8 d’agost de 2014

II Ornitopiraguada

El grup de Natura la Cubeta de Móra

El grup de natura La Cubeta de Móra és un grup de Móra d'Ebre amb un clar objectiu, donar a conèixer el patrimoni natural que envolta la població de Móra d'Ebre.
Aquesta jove associació es va inaugurar per la setmana cultural de Móra d'Ebre amb la primera Ornitopiraguada.


La II Ornitopiraguada

La primera Ornitopiraguada va ser entre Garcia i Móra d'Ebre. (Pots veure la com va anar al següent enllaç: Ornitopiraguada)
Aquesta vegada l'Ornitopiraguada, sortirà de Móra d'Ebre i arribarà a Benissanet, un recorregut una mica més llarg que ens permetrà veure més ocells i conèixer tots els seus secrets.

Només passar els ponts de Móra d'Ebre entrarem a l'illa del Galatxo de Móra la Nova, una reserva natural de fauna salvatge. Mentre gaudim del seu paisatge, dallò més verge i salvatge, anirem trobant els primers ocells. Bernats, agrons, martinets... Tots aniran sortint a mesura que anem avançant.

Més endavant tenim el remanso del Molló, un racó format per la desembocadura del barranc que porta el mateix nom. Aquest espai serveix de refugi per moltes aus aquàtiques.
Per aquesta zona també hi viuen alguns milans que segur que veurem planejant fen cercles damunt dels nostres caps.

Més avall farem una parada per descansar i preparar-nos per l'última remada fins a Benissanet, on ens esperarà un bon tall de síndria fresqueta per combatre la calor.

Apunta't a la II Ornitopiraguada

Tota la informació per apuntar-te a la II Ornitopiraguada està al següent enllaç:

No t'ho pensis més i apunta't-hi!!

Para leer en castellano, click aqui!