dissabte, 21 de juny de 2014

5ª. Vogant per l'Ebre

Que és la Vogant per l'Ebre?

La vogant per l'Ebre és una piraguada popular organitzada per l'idece i que va començar ara fa 5 anys amb el tram entre Vinebre i Móra d'Ebre. Any rere any a anat seguint el curs del riu fins arribar al tram d'enguany que ens durà fins Amposta.
Aquest esdeveniment va nàixer amb l'objectiu de promocionar la navegació pel riu Ebre, i fins al moment, cada any ha estat un èxit d'assistència.

cartell de la piraguada Vogant per l'Ebre

5ª Vogant per l'Ebre.

La 5ª edició de la vogant per l'Ebre ja està aquí! El dia 29 d'aquest mes no hi pots faltar!
Aquest any el tram escollit serà entre les ciutats de Tortosa i Amposta. 3 hores de recorregut en aigües tranquil·les que ens duran per un riu Ebre diferent a les sortides anteriors. Aquesta vegada navegarem per un Ebre més ample, que segur que deixarà veure algun dels ocells aquàtics que amaga. També passarem per la vora de l'Illa dels bous, una gran illa al mig del riu Ebre on, fins fa poc, hi vivien un ramat de bous.

Apunta't a la Vogant per l'Ebre!

Encara no t'has apuntat a la Vogant per l'Ebre? Doncs fes-ho ràpid, que només tens fins el dia 26 per fer la inscripció!
Per fer-ho només cal que cliquis el següent enllaç: informació i reserves de la Vogant per l'Ebre aquí, a més del full d'inscripció, tens tot el que necessites saber sobre la piraguada.
Així que ja no tens excusa! T'hi esperem!!