dissabte, 10 de maig de 2014

Senderisme fotogràfic

El passat diumenge dia 4 vam fer la sortida de senderisme fotogràfic. Vam poder gaudir d'una petita ruta pels voltants de Sant Jeroni. Ruta que, degut a la exagerada vehemència dels participants, va quedar tan ben retratada per les càmeres de tots els assistents, que el senyor google, fins i tot ens va voler llogar per substituir el seu cotxe de l'street view. Tractes cancel·lats més tard per un desacord amb el contracte, (no pagaven suficient)

grup de gent caminant per un camí de muntanya

Després de trobar-nos tots a Sant Jeroni, vam rebre unes quantes indicacions i consells del nostre fotògraf de guàrdia, en +Patxi Fotògraf que, durant tota la ruta, i amb més paciència que un sant, no va deixar d'aconsellar i ensenyar trucs i tècniques per millorar les nostres fotografies.

Tot plegat va ser una experiència positiva, la gent va poder tornar a casa coneixent una mica millor la seva càmera i les possibilitats que els brinda. La ruta va agradar molt, vam poder veure i fotografiar antigues mines de guix, prats d'ordi, flors varies, algún insecte, paisatges i vistes a la Picossa... fins i to hi va haver algú que va aconseguir fotografiar un abellerol!

home fent foto a camp d'ordi

Però com que amb aquestes quatre explicacions i el parell de fotografies que us he ficat no n'hi ha prou per entendre com va anar la sortida, en Patxi va demanar a cada un dels participants 3 fotografies: un macro, un paisatge i una textura. Així, de seguida que ens les enviïn penjarem les millors al bloc, i obrirem un àlbum al facebook amb tota la resta de fotografies, d'aquesta forma quedarà ben il·lustrat tot el que es va poder aprendre durant la sortida.