dimarts, 6 de maig de 2014

Les ales de les Terres de l'Ebre

El passat dissabte, en Motiu de la celebració de l'Ornitopiraguada, i per clausurar l'esdeveniment, al 7 de Ribera es va inaugurar l'exposició fotogràfica "Les ales de les Terres de l'Ebre"

Que es "les ales de les terres de l'Ebre"?

"Les Ales de les Terres de l'Ebre" és una exposició fotogràfica dedicada a les aus que es poden trobar a les Terres de l'Ebre.
El caiac et permet passar per molts racons on les barques a motor no hi arriben, a més,  és un mitjà de transport molt silenciós. Tot això fa que et puguis apropar força als ocells que es troben a les ribes del riu. Aquest efecte de mimetisme amb la natura ha permès aquesta exposició, que s’ha fet a partir de les diferents sortides amb Enblau


Mallerengues, corbs marins, martinets de nit, blauets...  trobats tots als voltants de Móra d'Ebre, Flix, Miravet, Tortosa, Benissanet...  conformen aquesta exposició, amb l'objectiu de donar a conèixer una mica millor l'avifauna que es pot trobar a les Terres de l'Ebre i, així despertar al visitant una mica més d'estima per aquestes terres sovint massa oblidades.

l'exposició està oberta indefinidament al 7 de ribera. 

No te la deixis perdre!!


martinet blanc fotografiat duran una ruta amb caiac per l'Ebre