dimecres, 9 d’octubre de 2013

l'última piraguada de l'esiu

Com ja veníem anunciant fa uns dies, el passat 29 de setembre vam celebrar una piraguada per acomiadar l'estiu i donar la benvinguda a la tardor. Per fer el viatge més fàcil i agradable per la gent, vam decidir limitar el número de places, d'aquesta manera la baixada es feia més íntima. I la veritat és que va ser un gran èxit, els 13 assistents van poder gaudir d'un esplèndid dia.
grup de gent baixant en piragua davant de Móra d'Ebre
Móra d'Ebre minuts després d'embarcar
La jornada va començar a Móra la Nova, on, després d'anar a deixar tots els cotxes a Miravet vam fer una petita explicació als més novells sobre els secrets del paleig i el caiac. Un cop preparats vam embarcar, i posant en pràctica l'après a l'anterior classe teòrica vam enfilar camí cap a Miravet.
grup de gent amb piragua per l'Ebre sortint de l'illa del Galatxo
sortint de l'illa del Galatxo

descans en una illa de l'Ebre
relaxing break of piragüistas
in the Rio Ebro
Com he nombrat al principi, el dia era esplèndid, i a més, el riu ens va permetre entrar a l'illa del Galatxo de Móra la Nova, tancada per falta d'aigua duran gran part d'aquest estiu.Vam fer una pausa a l'illa de l'"Enagas" on alguns van aprofitar per banyar-se, d'altres fer quatre fotografies i alguns altres jugaven a fer rebotar les pedres sobre l'aigua... bé, lo que ve a ser un "relaxing break of piragüistas in the Rio Ebro".Poc més avall d'aquesta parada, a Benissanet, ens esperava l'esmorzar que en +Patxi Fotògraf i l' +Alba Balsells Jordà ens havien preparat. Un esmorzar a base de tropatxos, fruita del temps i refrescs per beure.
esmorzar després de fer el primer tram de piragua per l'Ebre
esmorzar a Benissanet
Després d'omplir la panxa, vam començar ja a navegar l'últim tram, on, en alguna zona, el vent ens va destorbar una mica. Tot i així, sense gaire més esforç, vam arribar a Miravet.

Creiem que el resultat final d'aquesta jornada va ser molt positiu, ara ja hi ha un grapat més de gent que coneix les entranyes de l'Ebre i alguns dels seus secrets, en conseqüència, hi ha un grapat més de gent que ja és amant de les Terres de l'Ebre i que possiblement hi tornaran per conèixer altres racons.
foto de grup amb els piragüistes a Miravet
Foto de grup arribant a Miravet
MES FOTOS AL L'ALBUM DEL FACEBOOK