dimecres, 23 d’octubre de 2013

A.E. La Picossa, piragüistes experimentats

grup de gent baixant en caiac per l'Ebre
navegant pel meandre de Flix
Ja fa Molt temps que l'Agrupació Excursionista La Picossa, una agrupació de Móra d'Ebre, celebra una baixada en caiac l'any. Cada any fan un tram diferent, fins arribar a fer tot l'Ebre català. Aquest objectiu ja es va assolir al 2009, però insistents, la gent de La Picossa va voler repetir aquesta gesta, i l'any 2011 van tornar a començar amb un tram al pantà de Mequinensa. L'any següent es va fer el tram de Riba Roja a Flix, i aquest setembre van decidir emprendre el tram Flix - Ascó.

Aquest tram és una una mica complicat, ja que, és comença sota la presa de Flix, on hi ha uns metres de ràpids que s'han de fer en compte i per finalitzar toca desembarcar en un lloc molt petit i incòmode just damunt de l'assut de la central nuclear. Cal dir també, que la resta de viatge és d'allò més tranquil.

Per sort, a la gent de La Picossa ja no l'hi fa por res, comparada amb l'experiència d'altres anys, això va ser bufar i fer ampolles i l'activitat va transcorre sense cap problema digne de menció. És més, al finalitzar l'activitat, lluny de caure de cul davant del volant del seu cotxe i marxar a casa a descansar, es queden i ens ajuden a carregar les piragües! fa goig tenir gent així de clients!!

Així doncs, un altre any van poder gaudir dels paisatges adornats per l'Ebre, aquesta vegada els compresos entre Flix i Ascó, l'any que bé, tocarà un tram més: Ascó-Móra.

Moltes gràcies Picossa!!

foto de grup després de baixar per l'Ebre
foto de grup (agafada al Facebook de l'A.E. La Picossa)