dimecres, 25 de setembre de 2013

Ens encanta la gent de l'LCB

Els nostres amics de la Creu Blanca van fer una Baixada l'últim cap de setmana i ens envien aquesta crònica per a que pengem al blog:

"Alguns dels companys d’Òptiques La Creu Blanca, ja son caiaquistes amb experiència contrastada, no en va porten molts quilòmetres de riu. Però aquesta vegada, l’equip d’habituals ha resultat minvat per la pressió del santoral propi d’aquestes dates, en definitiva alguna TECLA no ha tingut MISERICÒRDIA dels palistes i aquests no ens han fet la MERCÉ de la seva presència. 
grup de gent aprenent a portar un caiac
just abans d'embarcar Foto: Lluís Balsells
Com ja vam fer l’any passat, confiem amb l’equip de professionals d’Enblau, que seguint amb la seva política d’activitats personalitzades, posa a la nostra disposició al +Patxi Fotògraf  com a monitor i ens facilita un horari diferent al d’un altre grup que també feia el mateix recorregut per tal de poder seguir el nostre ritme sense interferències. 

Doncs ja son les 9:00 del matí i comencem amb la logística habitual del trasbals de cotxes, equipament personal, classes de rem per als novells, crema solar, crema anti-mosca-negra, salutacions i bromes variades, que a les 10:00 ens duen a gaudir de la corrent del riu Ebre, avui vestit d’una llum especial i d’un oratge temperat i calm que envolta d’una atmosfera única la sortida. 
fent una parada a la vora de l'ebre per descansar
esmorzant a Benissanet Foto: Lluís Balsells
Com a premi, la illa del Galatxo té prou aigua per poder entrar al galatxo sense dificultat i un cop passada l’entrada, ens trobem amb una raconada preciosa, d’aigua clara, calmada i una llum matinera que adorna i embelleix aquesta zona natural tant excepcional. Aviat constatem que avui la fauna ens acompanya: agrons, martinets blancs, bernats, ànecs, blauets i fins i tot un milà ens surten al pas en aquest recorregut. 

Arribats a Benissanet entrem a l’embarcador per esmorzar i allí ens trobem a la +Montse M  i l’ +Alba Balsells Jordà  d’Enblau que ens esperen amb dues neveres plenes de beguda fresca i unes síndries boníssimes. Esmorzar, pixar, fumar i xerrar, procurem una mica de relax abans d’emprendre l’últim tram que ens portarà a Miravet, tot travessant el pas de barca i gaudir de l’excel·lent panoràmica del Castell de Miravet. Carregades les piragües, ens n’ anem a dinar a Benissanet, al Café de Dalt, on la Paquita i el Victor ens esperen amb els fogons a punt per servir-nos un magnífic àpat. 

Una abraçada molt forta a l’equip d’Enblau i moltes gràcies per la vostra professionalitat i complicitat que han convertit aquest descens en una experiència fantàstica."
arribant a Miravet amb caiac
arribant a Miravet Foto: Lluís Balsells


Ens encanta compartir el riu amb gent així, moltes gràcies a vosaltres!