dijous, 4 de juliol de 2013

Un somriure de Clicks

Dinosaures sortint de l'ou, Tintín amb el capita Haddoc i els Dupont i Dupond, un gos dalt d'un autobús, un vaixell tripulat per micos, una família d'esquimals perduda, i tot d'activitats d'aventura sobre un dels nostres caiacs. Tot això i molt més és el que vam poder observar el passat cap de setmana en "Un somriure de clicks", una exposició de diorames on els Clicks de Playmobil són els protagonistes.

un click fent parapentL'exposició organitzada per Ajjerre Baronia d'Entença, va constar de 13 diorames amb tot tipus de curioses escenes i inèdits complements d'aquesta famosa joguina.

Com no, Enblau volia ser-hi, no ens podíem perdre una cosa així! Així que vam col·laborar amb el nostre diorama, on l'escenari era un dels nostres caiacs.

A més, l'exposició es va complementar amb un joc a l'estil "on és Wally?" així doncs, entre els diorames, hi havia amagats una família d'esquimals que s'havien de trobar per poder entrar en un sorteig de lots de Playmobil, gentilesa de Casa la Carreres de Móra d'Ebre.

Tot plegat una divertida experiència que segur que repetirem l'any que bé.


el diorama d'enblauun clic accidentat amb la bicicletaun click fotografiant la seva família en un pont penjat


Si voleu veure fotos dels altres diorames cliqueu aqui