dilluns, 6 de maig de 2013

IV baixada "Vogant per l'Ebre"

L'any passat, Enblau, vam començar la nostra trajectòria com a empresa d'esports d'aventura amb aquesta baixada, potser és per això que la veiem amb certa estima, així doncs, aquest any, pensem repetir la nostra col·laboració.

La baixada, enguany, transcorrerà entre Xerta i Tortosa, passant, es clar, per Aldover, Bitem i jesús, aquest any podrem gaudir, entre d'altres coses, de l'illa d'Audí, que serveix de refugi a molta de l'avifauna de la zona, també passarem per l'illa de Xiquina, just davant de Jesús, i segur, serem el centre d'atenció, i potser motiu d'enveja, per als vianants que passegin per Tortosa quan hi entrem navegant amb les piragües.

Com cada any, la inscripció costarà 5€, amb aquest preu gaudirem d'un esmorzar, servei d'autobús entre Tortosa i Xerta, vehicles de suport, (tan aquàtics com terrestres) una assegurança d'accidents i avituallament duran el recorregut.

Ja estan obertes les inscripcions, només cal que truqueu a l'IDECE (977 51 05 46) ho també a través d'aquest enllaç: http://www.idece.cat/piraguada/piraguada2013.html


Més informació de l'event aquí

Para leer en castellano, click aqui!


Instant de la baixada "Vogant per l'Ebre" de l'any passat (Fotografia de Patxi fotògraf)