dimecres, 5 de setembre de 2012

La "Creu Blanca" a l'Ebre


No hi ha res millor que enfortir els lligams entre els companys de feina que compartint una aventura plena de sensacions positives embolicada amb uns paisatges esplèndids. Això ho saben prou bé els amics que treballen a les òptiques de La Creu Blanca. Per això, no van dubtar gens en planejar una excursió en piragua per l'Ebre, i, ben decidits, van escollir el tram de Vinebre a Móra.
fent una classe per aprendre a anar amb caiac
una mica de classe teòrica abans de sortir

Els treballadors van "enredar", en alguns casos, a les parelles i als fills, que també van gaudir immensament de la trobada.

Vam començar al nou embarcador de Vinebre, i de seguida vam arribar al Pas de l'Ase, amb les seues impresionants parets. Vam passar per l'Illeta dels Mugrons i, sense deixar de jugar i de remar, vam fer cap a una altra illeta al mig del riu, que assenyala el final del Pas de l'Ase, on vam fer una parada.
passant amb el grup per un galatxo de l'Ebre
una de les illes del pas de l'Ase

De camí cap a Garcia, el cerç va ajudar el nostre avanç, i quan vam arribar a l'antic pas de barca del poble, un bon tall de meló i un refresc ens va permetre recuperar forces per continuar fins a Móra.

En aquest ultim tram, quedava encara una nova i gratificant sorpresa, endinsar-nos a l'Illa de Subarrec, gairebé una selva a les nostres terres. No va ser fàcil entrar en aquesta illa, ja que vam haver de superar un arbre caigut que atravessava el galatxo, però us assegurem que valia la pena l'esforç!

Poc després, ja arribavem a Móra, amb la gana justa per anar a fer un bon dinar!
arribada a Móra d'Ebre pel galatxo
arribant a Móra a través del galatxo
Para ver entrada en castellano clica aqui